BowenBehandeling

Marleen Tas

Therapie        Behandeling      Techniek        Contact & info

 
 

Drie tot vijf behandelingen zijn meestal voldoende om duidelijk verlichting en/of verandering te geven. Zelfs bij klachten die al langere tijd bestaan.

De Bowentherapie werkt uitnodigend voor het lichaam om te herstellen, zonder dat de therapeut stuurt of tracht blokkades op te heffen. Hiermee onderscheidt de Bowentherapie zich van andere manuele behandelmethoden.

Een eerst behandeling begint met een intakegesprek en er wordt ook gekeken naar lichaamshouding, spier- en gewrichtsfunctie. Daarna volgt de eigenlijke behandeling en een kort nagesprek waarbij o.a. advies gegeven wordt voor een optimale nazorg.

De Bowen Techniek bestaat uit een aantal bewegingen over spieren, huid, pezen en bindweefsel. Die bewegingen noemen wij "moves". De "moves" worden met de vingers en duim aangebracht en zijn bijna altijd pijnloos.

Met de Bowen Techniek wordt de hele mens behandeld, niet alleen de klachten of de plaats waar de pijn zich voordoet. Meestal ervaren de cliënten een gevoel van diepe innerlijke rust tijdens en na de behandeling.

 

De ‘BowenBehandeling’ !

Gemiddeld duurt een ‘BowenBehandeling’ 45 minuten tot 1 uur. Belangrijk zijn de korte pauzes tijdens de behandeling, waarbij

de cliënt met rust gelaten wordt om het lichaam de kans
te geven de reacties te verwerken.

LET OP: De Bowen Techniek is niet bedoeld als alternatief voor medisch advies of behandeling. Als u twijfelt, kunt uw het best overleggen met uw behandelend arts.

ZACHTZINNIG, SUBTIEL

& ONTSPANNEND

Bij chronische klachten inzetbaar

www.bowenpraktijk.be    Marleen Tas    T. 0498 07 31 18    Ondernemingsnr. 0552799238    Privacy